Stevens Houttechniek

Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 20 jaar ervaring in de productie en het plaatsen van houten trappen en binnendeuren. Enkele jaren geleden hebben wij onze onderneming uitgebreid, hiervoor zijn wij verhuisd van Borgloon naar Sint-Truiden.

Al onze producten worden op maat gemaakt door een team van bekwame vakmensen in ons modern atelier. De plaatsing gebeurt door onze eigen plaatsers, die binnenshuis zijn opgeleid.

Bij Stevens Houttechniek staat een enthousiast team klaar om u advies te geven en al uw vragen te beantwoorden. In de toonzaal wordt u professioneel begeleid in de keuze van uw trap of binnendeuren.

Milieu

Wij houden ook het milieu in ons achterhoofd. Onlangs maakten wij een grote investering door het dak van ons atelier en magazijn met zonnecellen uit te rusten. De energie die wij met onze zonnepanelen opwekken is voldoende om onszelf te voorzien. De verwarming van het atelier, magazijn en toonzaal werkt met een speciale ketel die ons houtzaagsel verbrandt. Zelfs onze promotionele balpennen zijn milieuvriendelijk. Ze worden gemaakt uit hernieuwbare materialen: houtstof en tarwezetmeel en zijn 100% afbreekbaar.

Reportage Open Bedrijvendag 2012